L'era Mobles | Serveis
15380
page-template-default,page,page-id-15380,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
interiorisme 2

Crea un espai únic!
Assessorament en decoració.

 

Aprofita al màxim cada racó del teu habitatge i dissenya cadascuna de les teves habitacions des de zero i amb la nostra ajuda. Posa’t en mans del nostre equip de decoradors i t’ajudarem a crear l’habitatge que sempre havies somniat.

 

L´Era Mobles té com a prioritat la bona comunicació amb el client, la singularitat de cada un dels seus projectes, oferint un servei integral d’interiorisme, aconsellant i orientant, però a la vegada treballant junts amb el client, per aconseguir que el projecte final sigui el més adient i marqui la diferència.

 

La satisfacció del client és el que busquem en cada una de les nostres propostes!

REFORMES INTEGRALS

En la nostra botiga i estudi d’interiorisme, realitzem el projecte que s adapta a l’estil i pressupost de cada client amb la col·laboració d’un equip de professionals (paletes, fusters, electricistes, pintors, etc), per poder oferir un servei atent i personalitzat amb la màxima qualitat a un preu just.

ET MEREIXES REDISSENYAR CASA TEVA

Vols consell per redecorar casa teva? Vols més llum natural, com redistribuir els mobles per aconseguir més espai?….
Si necessites assessorament i que t’acompanyem per escollir i renovar cortines, coixins, el sofà, etc……amb una despesa mínima ho aconseguirem!

DECORACIÓ D’APARTAMENTS TURISTICS I DE LLOGUER

Dona un estil personal al teu segon habitatge. Deixa’t assessorar per el nostre equip d’interioristes i gaudeix d’una decoració única i especial.